Átlagos értékelés:
5 (31 vélemény)
(31)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
K. Imréné
2023.02.23
 - 11:15
Nagyon jó a pikkelysömörömre .A samponja is kiváló.Már most a harmadik krémet fogyasztom és többet használt mint bármi más.Tíz éve van pikkelysömöröm ,ezalatt rengeteg gyógyszert beszedtem, ami legalább annyira káros mint hasznos.Most semmit nem szedek csak ezeket a készítményeket használom, és köszönöm jól vagyok.Már ez is felér egy gyógyulással.
G. Bernadett
2023.01.14
 - 22:11
Négy éve küzdök ekcémával a sarkaimon amitől rettenetesen kiszárad a bőr. Mindennapi reszelés, kenegetés de hiába. Már egy kisebb vagyont kiadtam bőrgyógyászokra és mindenféle készítményre de egyik sem használt. Egy hete használom ezt a krémet és ez a hatás hihetetlen. Eltűntek a hólyagok, majdnem teljesen eltűntek a kiszáradt részek. Napok óta nem kellett reszelnem és a piros gyulladás is múlik. Sajnálom, hogy eddig nem ismertem ezeket a termékeket.
Kovács Zoltánné
2022.11.29
 - 12:37


Évekig szenvedtem egy kb.6 mm-es repedéssel az arcomon, ami átment egy durva hegesedésbe. Már száraz borsónyi seb keletkezett rajta, amit ollóval levágtam, annyira zavarta a szemüveg keretem…. Mindent kipróbáltam… vêgül a P-stop pár hėten belül csodát tett! Alig találni a helyét. Ennek kb.2 éve. Most újra rendelem, mert pici tégelyekbe ajándékozom szeretteimnek, barátaimnak. Igen! Ez most a reklám helye részemről! 🤣

Vélemény írása a termékről
Értékelés: