VIVAMAX termékek

   

A VIVAMAX termékek forgalmazásával a célunk a magyar emberek egészségének megőrzése, illetve jó közérzetének elősegítése, valamint vásárlóink minél magasabb színvonalú kiszolgálása. Örömmel tölt el bennünket, hogy ma már számos magyar háztartásban megelégedéssel használnak Vivamax termékeket.

Vivamax – Otthon az egészségben!

A márka szlogenjét látva joggal vetődhet fel a kérdés: miért gondoljuk, hogy „otthon vagyunk az egészségben?”.

Nos, a Vivamax márka megalapítása óta eltelt több, mint 20 esztendőben minden energiánkat az egészségmegőrzés szakma megismerésére, a fejlődés nyomon követésére, esetenként a termékfejlesztésekben történő aktív részvételre fordítottuk.

Vállalkozásunk indításakor Magyarországon ez a terület még gyerekcipőben járt, így elmondhatjuk, hogy gyakorlatilag együtt nőttünk fel a hazai egészségmegőrző piaccal. Büszkék vagyunk rá, hogy Magyarországon elsők között a Vivamax kínálatában találkozhattak masszázsülésekkel, egyes alakformáló és fitness eszközökkel, mágneses ízületi szorítókkal és elektro-akupunktúrás készülékkel is.

Mindezek alapján büszkén – és nem mellékesen reméljük, hogy hitelesen is – használjuk a szlogent: Vivamax – Otthon az egészségben!

  

A puremarket.hu webáruház a VIVAMAX termékek szerződött partnere és Hivatalos forgalmazója.

Nézet:
Sorrend: