Átlagos értékelés:
5 (9 vélemény)
(9)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Cseh Márta
2023.01.11
 - 08:08
Körömgombára használtam, nehézkes volt az alkalmazása, mert fel kell vinni a kenőcsöt a körömre, utána nem szabad lemosni, nem szabad, hogy lekenődjön, 4 óránként frissíteni kell a pakolást.... mert én így használtam, és bevált. Egy kis ecsettel kentem be a teljes körmömet, majd folpackkal egyesével körbetekertem. Amíg alszik az ember, addig nem zavaró. Munkaközben ugyanez, csak vízálló ragtapaszt használtam, hogy azért a bőröm levegőzzön egy kicsit. Úgy kezeltem, mintha tyúkszem lenne. Ezt követően minden nap mosakodás után körömreszelővel, és körömpolírral a köröm legfelsőbb rétegeit lecsiszoltam. És este újra felvittem a krémet a folpackos megoldással, reggel pedig a ragtapaszossal. Működik! Azért dolgoztam vele ennyit, mert már 15 éve folyamtosan zavart, és bíztam benne, hogy ez a Kék-Lukács kenőcs be fog vállni. És az 1 hónapos fennt leírt intenzív ápolás után, valóban teljesen eltűnt. Úgyhogy csak ajánlani tudom, mert sok-sok évnyi szenvedés volt már rajtam. Gratulálok a gyógyszerész úrnak, és köszönöm a segítséget.
R. Julianna
2022.12.30
 - 20:34
Nekem teljesen rendbe jött tőle a körmöm. Előtte 10 évig kenegettem mindenfélével, és semmi. Minden köszönetem érte a feltalálójának!
cukorborsó
2022.12.30
 - 20:33
nekem nagyon régóta fennálló körömgombám volt, nem nagyon bíztam ebben a krémben. 3 tégelyt vettem, már majdnem feladtam, de a 3 tégely vége felé, mint valami varázsütésre elkzedett javulni a körmöm, így vettem még 1 tégellyel, és így most minden szép, köszönöm. kellett türelem, de 12 évnyi gyötrelem után ez a 3 hónap már nem számít.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: