Bőrproblémák

A Bőr a legnagyobb méretű szervünk, szervezetünk első védelmi vonala. Legfontosabb funkciója a szervezet külső behatásoktól való védelme.

A Bőrproblémákat négy főbb csoportra oszthatjuk. Minden kategóriába számos rendellenesség sorolható, de jó hír, hogy ezek közül sok megfelelő kenőcsökkel és életmódváltással jól kezelhető.

 

A Bőrproblémák 4 fő csoportja:

  1. A bőr elszíneződésével járó problémák: Ide tartoznak a hemangiómák (a bőr elszíneződésével járó jóindulatú érdaganatok), anyajegyek, szeplők, májfoltok, lógó szemölcsök (skin tags).
  2. Krónikus bőrproblémák: Ezek nem gyógyíthatóak, de megfelelő kenőcsökkel és életmódbeli változtatásokkal jól kezelhetőek. Krónikus bőrprobléma az ekcéma , a rosacea (kivörösödött bőr), az aknés (pattanás, mitesszer) bőr és a pikkelysömör.
  3. Akut bőrproblémák: Ezek jól kezelhetőek, gyógyíthatóak. Akut bőrprobléma például a szájon jelentkező herpesz, a tenyéren és talpon növő szemölcsök, a hajhullás, a kisebb hólyagok (például amikor megégetjük a kezünket) és vízhólyagok, a hajbenövés, a napégés, a kidörzsölődés, a fekélyek, a bőr megvastagodása, az üszkösödés, valamint a fehér foltok és csíkok a körmökön. 
  4. Bőrfertőzések: Ezeket okozhatják baktériumok, gombák vagy vírusok. Baktérium okozta bőrfertőzések közé tartozik a lepra, a karbunkulus, a Staphylicoccus fertőzések, az ótvar, a cellulitisz (ennek semmi köze a narancsbőrhöz), a kelések, valamint a Pilonidalis ciszta és tályog. A gombás bőrfertőzéseknek is több típusa ismert, ilyen például a Tinea Corporis, acandidafertőzések, az atlétaláb vagy a ritka Sporotrichosis. A vírusos bőrfertőzések közé pedig olyan betegségeket sorolunk, mint az uszodaszemölcs, az övsömör vagy a bárányhimlő.

A Kék Lukács Termékek közül valamennyi Bőrprobléma hatásos kezelésére kíváló kozmetikumokat kínálunk.

Nézet:
Sorrend:
-5%
Raktáron
Kék Lukács Akne-Stop Krém 30ml
Kék Lukács Akne-Stop Krém 30ml
3 645 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
3 460 Ft
Egységár: 115 Ft/ml
Raktáron
Bioaktív Kékjód 30ml
Bioaktív Kékjód 30ml
RRP: 6 190 Ft Ez a beszállító által legutóbb ajánlott kiskereskedelmi eladási ár.
5 880 Ft
Egységár: 196 000 Ft/l
-5%
Raktáron
Kék Lukács ROZACETIN krém 30ml
6 590 Ft Az áthúzott ár az árcsökkentés alkalmazását megelőző 30 nap legalacsonyabb eladási ára.
6 260 Ft
Egységár: 114 Ft/ml