Kék Lukács Fehér kenőcs ZERO 30ml

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (3 vélemény)
(3)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Anya kedvence Lalika
2022.08.23
 - 09:27
Váratlanul ért, hogy egyszercsak a hónaljamban nem is egy, hanem rengeteg pattanás jelent meg. Csúnya látvány volt, kellemetlen érzés. Még most se tudom, miért lettek, az biztos, hogy anyámat kérdeztem, hogy járt-e már így, és azt mondta, hogy igen és van egy magyar feltaláló, akinek csodacuccai vannak, nem szokásom anyámra hallgatni, rákerestem, hogy van-e ennek a csodatévőnek valami cucca erre a problémára és ekkor vettem meg az Akne Fortet. Lukács doki kréme már másnapra működött. Komolyan. Ezért is írom le, mert ha más mondja el nem hiszek neki, és azért is írom le, mert rendkívül boldoggá tett, hogy van még jó szakember a földön, aki nem akar lehúzni, és persze köszi a támogatást is a Puremarketnek. Ja és Anyámnak is :) Oscar díjat Lukács úrnak
Bíró Péter
2022.08.23
 - 09:19
Gyulladt gennyes pattanásaim voltam és már régóta küzdöttem ellenük, akinek hasonló problémája van tudja miről írok, amikor azt mondom, hogy elmentem a különféle kozmetikai boltokba és kérdezősködöm az eladótól, ajánlanak mindent, utána elmegyek a patikába ajánlanak mindent is, szóval ezt magam találtam meg, körülbelül a 15. krém, amit kipróbáltam és VÉGRE látom, hogy ez JÓ, legszívesebben visszamennék a többi szuper helyre, és mondanám nekik, hogy figyi ITT van EZ, ha nem ismernéd, szóval NEKEM hatásos. Ajánlom másnak is.
NévNélkülKati
2022.08.23
 - 09:15
Nekem nagyon bevált. Olyan nagyobb méretű, nem kinyomható pattanásaim voltak és 2-3 nap alatt látható a javulás, kezdenek visszahúzódni. Köszönöm.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: