Blog

Thermal Gyógyvíz Kozmetikumok bemutatása

2024.06.16 10:36

                                                     

A THERMAL Gyógyvíz készítmények ásványi anyag és nyomelem tartalmuknál fogva előnyösek reumatikus és ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére. Kiegészítésként ezért gyógyvizes vagy egyéb gyógykezelések mellett is javasolt használatuk, ugyanis fokozzák ezek hatását. A panaszok enyhítése, ápolása mellett neves gyógyfürdők vizéből készített termékeink a testi és lelki harmónia kiterjesztésére is szolgálnak.

                                                

1. THERMAL GYÓGYVÍZ TESTÁPOLÓ BALZSAM 250ml

A Thermal gyógyvíz testápoló balzsam egy könnyen beszívódó krém, amely gyógyvíz felhasználásával készült.

Értékes olajai és antioxidánsként az E-vitamin fokozza a hámréteg ellenálló képességét a külső környezeti hatásokkal szemben. Az allantoin és a gyulladáscsökkentő kamillakivonat elősegíti a hámregenerációt. A gyógyvízben lévő ásványi anyag és a magas glicerintartalom az Aloe Vera gél jelenlétében hatékonyan növeli a bőr tónusát és optimalizálja a bőr vízmegtartó képességét. A balzsam ezáltal kiváló hidratációt biztosít.

 

2. THERMAL HERPESZKRÉM 6g

A herpeszkrém a Herpes simplex vírus okozta fertőzés következtében, ill. azok újraaktiválódásakor keletkező hólyagocskák kialakulását fékezi, ill. megakadályozza.

A bőrhámsejtek regenerációját elősegítő B5-, B3-és B1 – vitaminok az ún. szöveti nekrózist és az annak következtében látszó hólyagocskák képződését akadályozza, valamint az égető-viszkető kellemetlen bőrérzet kialakulását előzi meg. A már képződött hólyagocskák kifejlődését visszafogja és megakadályozza a pörkösödést.

A gyógyvíz mikro- és nyomelem tartalmánál fogva, valamint az E-vitamin és az L-Lizin a hámszövet ellenálló képességét növeli és csökkenti a hámszöveti károsodás mértékét.

A krémben alkalmazott Melissa officinalis / citromfű / hatóanyagai: a citronellal, citrál, geramiol, linalol illóolajok, valamint a rozmaringsav és származékai. Ezen fenolos vegyületek a vírusok replikációját / virostatikus / gátló hatásukról ismertek és kiválóan alkalmasak a Herpes simplex vírus okozta bőrpanaszok kezelésére. A krém természetes hatóanyagai a szokásos gyógyulási időt lerövidítik.

A bőrfelületen könnyen eloszlatható és jól beszívódik. Bőrbarát pH-jú készítmény.

Alkalmazása: Naponta 3-5 alkalommal a fertőzött bőrfelületet vékonyan bekenni.

 

3. THERMAL HÉVÍZ GYÓGYVÍZ TESTÁPOLÓ BALZSAM 250 ml

A Hévíz testápoló balzsam legfőbb alkotóeleme a hévízi gyógyvíz, melynek már önmagában is jótékony gyógyerejét tovább növeltük a bőrregenerációt és hidratációt támogató hatóanyagokkal. Mindennapos használatával a bőr fiatalosan bársonyossá válik, és növeli a hámréteg ellenálló képességét a külső környezeti hatásokkal szemben.

Legfőbb összetevők és tulajdonságaik:

  • Repceolaj, allantoin: bőrregeneráló hatás
  • Tucumavaj: selymesítő hatás
  • Mandulatej fehérje hidralizátum: bőrtápláló hatás és elősegíti a bőrregenerációt
  • Aloe barbadensis levél kivonat: hidratáló hatás
  • Olajfa levél kivonat: támogatja a bőr antioxidánsokkal való ellátását
  • Mikro- és nyomelemek (bór, magnézium, cink): bőrfeszesítő hatás
  • B3, B1 és E-vitamin: támogatja a bőr anyagcseréjét és a bőrregenerációt.

 

4. THERMAL KÉZ- ÉS LÁBÁPOLÓ KRÉM GYÓGYVÍZZEL 150ml

A Thermal kéz- és lábápoló krém fokozza a hámréteg ellenálló képességét, javítja vízfelvevő és vízmegkötő képességét.

A kéz- és lábápoló krém gyógyvízzel egy könnyen beszívódó krém számos egészséget támogató összetevővel:

  • Kukoricacsíra olaj, castor olaj, szilikon olaj, kamilla-kivonat, lanolin, allantoin, A- és E-vitaminok, magas glicerintartalom.
  • Minőségi parfümillatot tartalmaz.
  • Bőrbarát pH.
  • Gyorsan beszívódik, hidratál.
  • Komplex- és hatékony bőrpuhítás és bőrápolás.

Könnyen beszívódó krém, amely gyógyvíz felhasználásával készült. Fokozza a hámréteg ellenálló képességét, javítja vízfelvevő és vízmegkötő képességét. Értékes olajai és a lanolin fokozzák a bőr védelmét a külső környezeti hatásokkal szemben. E-vitamint, valamint gyulladáscsökkentő kamillakivonatot és hámosító allantoint is tartalmaz. Az A- és E-vitaminokkal a puha, rugalmas, ép bőr képződését és regenerációját egyaránt segíti. Bőrbarát pH-jú készítmény, amely segít megőrizni a bőr úgynevezett védősavköpenyének egyensúlyát. A krém összetételénél fogva különösen ajánlott a cukorbetegek kéz- és lábápolására.

 

5. THERMAL VITALIZÁLÓ ARCKRÉM GYÓGYVÍZZEL 50ml

A Thermal Vitalizáló Arckrém hidratáló és bőrfeszesítő hatású. Bőrbarát pH.

A Thermal gyógyvíz a mikro- és nyomelem tartalmánál fogva kiválóan alkalmas a Q10-vitaminnal és a ginseng kivonattal egy különlegesen aktív, vitalizáló arcápoló krém készítésére. Az A-, C-, E-, és B5-vitaminnal , mint antioxidáns rendszerrel és a bőrtápláló olajokkal hatékonyan védi bőrét a környezeti ártalmaktól. A kamilla és a körömvirág kivonatok az allantoinnal a bőrregenerációt támogatják a kollagén aminosavainak, mint „építőkövek” jelenlétében. Az Aloe Vera gél és a hyaluronsav nemcsak a tartósan hidratált bőrt, hanem az így kialakuló feszes bőrállapot
fenntartását is segíti.

Minden bőrtípusra alkalmazható! Bőrbarát pH-jú készítmény. Termékünket igényes kivitelű tetszetős csomagolásban kínáljuk.

 

Nézze meg Thermal termékeinket a webáruházban

6. THERMAL FITNESS TUSFÜRDŐ ÉS SAMPON 250ml

Speciális bőrtápláló ásványi anyag tartalmú gyógyvízzel gyártott edzés utáni tusfürdő

A Thermal Fitness tusfürdő és sampont egy különleges összetételű, speciális bőrtápláló ásványi anyag tartalmú gyógyvízzel gyártott tusfürdő. Illata és hatóanyagai kellemes, üde, fiatalos bőrérzetet biztosítanak. Frissítő, fertőtlenítő hatású menthollal és kámforral készül.

A termékben lévő rozmaring illóolaja élénkíti a vérkeringést, ezáltal fokozza a bőr mélyebb rétegeiben és a hajszáleres mikrokeringést, ami közvetetten mérsékli a fáradtság érzetet és elősegíti a haj egészséges fejlődését.

A tusfürdő használatát különösen ajánljuk nyári nagy melegben és sportolás után.

 

7. THERMAL GYÓGYVÍZ SAMPON 300ml

Különleges minőségű, gyógyvízzel készült Thermal gyógyvíz sampon. Mikro- és nyomelem-, valamint B5-, B3- és B1-vitamintartalmánál fogva elősegíti a haj és a fejbőr regenerációját.

Hatóanyagai révén javítja a haj formatartását. Hajápoló összetevői elősegítik az egészséges hajszálak képződését. Kíméletesen és hatékonyan tisztít, mindennapos használatra is alkalmas.

Használata könnyen fésülhető és fényes hajat eredményez.

 

8. THERMAL HAJ- ÉS FEJBŐR ÁPOLÓ KRÉM 75g

A Thermal Haj és Fejbőr Ápoló krém gyógyvízzel készült hajpakolás, amely révén a hatóanyagokat intenzíven a bőrbe juttathatja.

A mikro- és nyomelemeket nagymennyiségben tartalmazó gyógyvíz a hajképződéshez szükséges aminosavakat tartalmazó búza-protein hidrolizátummal az ép hajszál-képződéshez szükséges tápanyagokat egészíti ki. Az E-, B1-, B3-, B5 és H vitaminok a vérkeringést és az egészséges hajképződést serkentő, a hajhullást fékező boróka illóolajával a hajhagymák regenerációját és az erős hajszál-szerkezet kialakulását segítik, korpásodást gátló hatásúak. A H-vitaminnak az őszülést késleltető hatása ismert, így a hajhagymákban az antioxidáns-hatású krémkomponensek segítségével a hajszínt meghatározó pigment-anyagok képződését és stabilitását is javítja. Az E- és a H-vitaminok a hajas fejbőr és a haj un. zsírosodását meghatározó faggyút képező mirigyek működését is szabályozzák. A haj és fejbőr ápoló krémben lévő B-vitamin komplex, az un. stressz-hatások következtében fellépő hajhullást is hatékonyan fékezi. Bőrbarát pH-ja miatt a bőr védő savköpenyének megőrzésében segít.
A krém alkalmazása:

  • hajmosást követően a festett, igénybevett, hosszúszálú töredező hajvégekre mogyorónyi mennyiségű krémet kenve 10 percig hatni hagyjuk, majd leöblítjük.
  • hajmosás előtt a fejbőrbe masszírozva a korpásodás illetve a hajhullás gátlására, hajnövekedés serkentésére. 20 perc várakozás után a hajat megmossuk.

Előnyösen alkalmazható a THERMAL Gyógyvíz samponnal együtt használva, mivel tovább növeli a krém által kifejtett hatást.

 

9. THERMAL HÉVÍZ GYÓGYVÍZ SAMPON 250ml

Legfőbb alkotóeleme a hévízi gyógyvíz, további hatóanyagai pedig óvják a hajat és a fejbőrt.

A Thermal Hévíz Gyógyvíz sampon legfőbb alkotóeleme a hévízi gyógyvíz, melyhez olyan hatóanyagokat válogattunk, amelyek együttes erejükkel óvják a hajat és a fejbőrt. A Thermal Hévíz Gyógyvíz Sampon így a hatékony tisztítás mellett az egészséges hajszálak képződését is serkenti.

Legfőbb összetevők és tulajdonságaik:


Mandulatej hidrolizátum: táplálja a hajhagymákat így segíti elő az egészséges, kevésbé töredezett hajszálak képződését. A termék összetevői támogatják a haj könnyebb kifésülhetőségét, így a sampon jó előkészítést ad a hajformázáshoz is.

 

10. HAJDÚSZOBOSZLÓI THERMAL GYÓGYVÍZKRÉM 75g / 1000g.

75g / 1000g professzionális kiszerelés


Hajdúszoboszlói gyógyvíztartalmánál fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok esetén a reumatikus és izomfájdalmak ápolására és mérséklésére

A hajdúszoboszlói gyógyvízkrém  mikro- és nyomelem-tartalmánál fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok esetén a bőrön keresztül bejuttatva a reumatikus és izomfájdalmak ápolására és mérséklésére.

Könnyen felszívódó, zsíros nyomot nem hagyó, hatékonyan hidratáló és az oldott mikro- és nyomelemeket a bőr mélyebb rétegeibe is bejuttató professzionális masszázskrémbe nagy mennyiségben vittük be a gyógyvizet. Következésképpen megtapasztalhatja, hogy a krémet a bőrbe masszírozva a gyógyvizes kezelés és masszázs hatékonysága megnő.

A krémben lévő E-, B1-, és B3-vitaminok, valamint B5-provitaminok a bőrhám regenerációs folyamatait felgyorsítják, hozzájárulhatnak a fájdalomérzet csökkentéséhez. A boróka illóolaja olyan hatóanyagokat (szabinen, szabinol és szabinilacetát, valamint nagy mennyiségű borneol, α-, β-pinén, tujon) tartalmaz, amely az aromaterápiában reuma, ízületi gyulladás kezelésére ajánlott. A krémbe nagy mennyiségben bedolgozott borókaillóolaj „az ún. meszesedések” masszírozással kombinált kezeléseiben is hatékonyan alkalmazható; izomlazító és a bőrhám – anyagcseréjét, méregtelenítési folyamatait stimuláló hatását is kifejti.

A hajdúszoboszlói gyógyvízkrém alkalmazása: A krémet használhatjuk alkalomszerűen vagy legalább 1-2 hétig kúraszerűen. A krémet kenjük az ápolandó testrészre, és enyhe mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe. Kúraszerű alkalmazása esetén a krémet naponta többször (kétszer-háromszor) célszerű használni. A rendszeres használata támogatja a rejuvenálódási folyamatokat. Egy kúra időtartama kb. hét nap.

A termék kifejlesztése a hatékonysága érdekében szakorvosi tapasztalatok figyelembe vételével történt!

 

11. HARKÁNYI THERMAL GYÓGYVÍZKRÉM 75 g / 1000 g.

75 g. / 1000 g. professzionális kiszerelés

Harkányi gyógyvíztartalmánál fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok esetén a köszvény, a reumatikus, ízületi-gyulladásos folyamatok ápolására és mérséklésére.

A könnyen felszívódó, zsíros nyomot nem hagyó, hatékonyan hidratáló és az oldott mikro-és nyomelemek a bőr mélyebb rétegeibe történő bejutását elősegítő professzionális masszázskrém nagy mennyiségben tartalmazza a Harkányi gyógyvizet. Következésképpen megtapasztalhatja, hogy a krémet a bőrbe masszírozva a gyógyvizes kezelés és masszázs hatékonysága megnövekedhet.

A krémben lévő E-, B1-, B3– vitaminok és B5-provitamin a bőrhám regenerációs folyamatait elősegítik, hozzájárulhatnak a panaszok mérséklődéséhez. A krémbe bedolgozott kamilla-kivonat arról ismert, hogy az ízületi- és izomgyulladásos panaszok esetén előnyös az érintett bőrfelületen történő alkalmazása.

A krémben alkalmazott vitaminok a rozmaring illóolajával (rozmaringsav bornil-acetát, eukaliptol, stb. hatóanyagai) elősegíthetik a gyulladásos folyamatok mérséklődését. Neuralgia (idegzsába) és isiász esetén valamint alsó végtagok keringési zavaraiban (alacsony vérnyomás esetén) is alkalmazhatja a bőrfelületen, mivel a szakirodalmi adatok is alátámasztják a rozmaring illóolajában található hatóanyagok előnyös felhasználását.

A harkányi gyógyvízkrém alkalmazása: A krémet javasoljuk, hogy legalább 1-2 hétig kúraszerűen használja! A krémet kenjük az ápolandó testrészre, és enyhe mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe. Kúraszerű alkalmazása esetén a krémet naponta kétszer-háromszor is célszerű használni. A rendszeres használata támogatja a rejuvenálódási folyamatokat. Egy kúra időtartama kb. hét nap.

A termék kifejlesztése a hatékonysága érdekében szakorvosi tapasztalatok figyelembe vételével történt! Dermatológiailag tesztelt készítmény!

 

12. THERMAL GYÓGYVÍZKRÉM 75 g / 1000 g.

75 g. / 1000 g. professzionális kiszerelés

A gyógyvíz és ezáltal gyógyvízkrémeink mikro- és nyomelem tartalmánál fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok esetén a bőrön keresztül bejuttatva a reumatikus és izomfájdalmak feletti bőrfelület ápolására.

Könnyen felszívódó, zsíros nyomot nem hagyó, hatékonyan hidratáló és az oldott mikro-és nyomelemeket a bőr mélyebb rétegeibe is bejuttató professzionális masszázskrémbe nagy mennyiségben vittük be a gyógyvizet.

Következésképpen megtapasztalhatja, hogy a krémet a bőrbe masszírozva a gyógyvizes kezelés és masszázs hatékonysága megnő.

A krémben lévő E-, B1-, B3-vitaminok és B5-provitamin a bőrhám regenerációs folyamatait elősegítik, hozzájárulhatnak a panaszok mérséklődéséhez. A krémbe nagy mennyiségben bedolgozott speciális paprikakivonat arról ismert, hogy a benne lévő kapszaicin előnyös a regenerációs folyamatokra, így a krémben alkalmazott vitaminokkal együtt enyhítheti panaszait.

A krém alkalmazása: A krémet javasoljuk, hogy legalább 1-2 hétig kúraszerűen használja! A krémet kenjük az ápolandó testrészre, és enyhe mozdulatokkal masszírozzuk a bőrbe. Kúraszerű alkalmazása esetén a krémet naponta kétszer-háromszor is célszerű használni. A rendszeres használata támogatja a rejuvenálódási folyamatokat. Egy kúra időtartama kb. hét nap.

A termék kifejlesztése a hatékonysága érdekében szakorvosi tapasztalatok figyelembe vételével történt!

 

13. THERMAL HÉVÍZ GYÓGYVÍZKRÉM 75 g / 1000 g.

75 g. / 1000 g. professzionális kiszerelés

Thermal Hévíz Gyógyvízkrém professzionális masszázskrém: A hévízi gyógyvíz mikro- és nyomelem tartalmánál fogva kiválóan alkalmas mozgásszervi panaszok esetén a bőrön keresztül bejuttatva a reumatikus-, ízületi gyulladásos folyamatok csökkentésére és kezelésére.

A krém könnyen felszívódik, nem hagy zsíros nyomot így kiválóan használható testmasszázsra. A termék legfőbb alapanyaga a hévízi gyógyvíz, ezért bőrbe masszírozva megtapasztalhatjuk annak a szervezetre gyakorolt, jótékony hatását. A gyógyvízkrém és a gyógyvizes kezelés együttes alkalmazása jelentősen növelheti a hévízi víz világszinten ismert hatékonyságát.

A krémben lévő E-, B1-, B3-vitaminok felgyorsítják a regenerációs folyamatokat, és hozzájárulhatnak a fájdalomérzet csökkentéséhez. Nagy mennyiségben tartalmaz speciális kamilla és Boswellia kivonatot is, amely gyógynövényeknek az ízületi és izomgyulladásos panaszok kezelésében rendkívül nagy múltja van.

A krémben alkalmazott vitaminok a rozmaring illóolajával elősegíthetik a gyulladásos folyamatok mérséklődését is.

A Thermal Hévíz gyógyvízkrém további különlegessége a bőrápoló, hidratáló hatása. A termékben található búzacsíra hidrolizátuma a vitaminokkal és a körömvirág kivonatával, valamit a kukorica csíra olajával és a shea vajjal a bársonyos bőr kialakulását segíti.

A krém alkalmazása: A krémet használhatjuk alkalomszerűen vagy gyakori panasz esetén kúraszerűen. A krémet kenjük a fájdalmas testrész feletti bőrfelületre és enyhe mozdulatokkal masszírozzuk be.

Kúraszerű alkalmazása esetén a krémet naponta többször (kétszer-háromszor) célszerű használni akkor is, ha a panasz éppen nem jelentkezik. A rendszeres használat csökkentheti a panaszok kialakulásának gyakoriságát és annak erősségét. Egy kúra időtartama kb. hét–tíz nap.

Dermatológiailag tesztelt készítmény!

  

14. THERMAL GYÓGYVÍZ HABFÜRDŐ 300ml

A Thermal gyógyvíz habfürdő különleges minőségű, gyógyvízzel készült habfürdő, amely mikro- és nyomelemeket, búza-protein hidrolizátumot, valamint B5 és B1-vitaminokat tartalmaz. Így elősegíti a relaxációt is.

A készítményben lévő protein- és lipidszármazékok megelőzik a bőr kiszáradását, elősegítik a hámréteg regenerációját, így kellemes bőrérzetet biztosítanak.

A bőrbarát pH a bőr természetes, úgynevezett „védő-savköpenyének” megőrzését segíti. Minőségi parfümillatot tartalmaz.

Kapható: 500 ml-es flakonban.

 

15. THERMAL GYÓGYVÍZ TUSFÜRDŐ 250ml

A Thermal Gyógyvíz tusfürdő, természetes hidratáló anyagokat tartalmaz. Lágyan tisztít, megakadályozza a bőr kiszáradását.

Hatóanyagai lágyan tisztítanak, megőrzik a bőr természetes nedvességtartalmát és megakadályozzák kiszáradását.

Zuhanyozás után a bőr sima és bársonyos marad. Bőr-, és környezetbarát összetevőket tartalmazó termék.

 

16. THERMAL HÉVÍZ GYÓGYVÍZ TUSFÜRDŐ 250ml

A Thermal Hévíz gyógyvíz tusfürdő bőrbarát pH-jú tusfürdő, melynek legfőbb alapanyaga a hévízi gyógyvíz. Úgy alkottuk, meg hogy a hatékony bőrtisztítás mellett a hámregenerációt is támogassa, ápolt bőrérzetet alakítson ki.

Hatóanyagai által a bőr megőrzi természetes nedvességtartalmát, így megakadályozva annak kiszáradását.

Legfőbb összetevők és tulajdonságaik:

  • Glutaminsav származék: kellemes finom habot képez, a kíméletes bőrtisztítást segíti elő
  • Mandulatej hidrolizátum: bőrtápláló hatás
  • B5 vitamin és allantoin: bőrregeneráló hatás
  • Cickafarkű kivonat: gyulladáscsökkentő és bőrregeneráló hatás.

 

Nézze meg Thermal termékeinket a webáruházban

 

   

A www.puremarket.hu webáruház a THERMAL Kozmetikai termékek hivatalos forgalmazója.