Átlagos értékelés:
5 (251 vélemény)
(250)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Németh Szilvia
2023.03.22
 - 14:19
86 éves édesanyámnak un. pergamenbőre volt (sok-sok év szteroid szedés következménye, ami azt jelentette, hogy legkisebb nyomásra is kékült, valamivel nagyobbra egyszerűen szakadt. Szinte meg sem lehetett fogni, pedig segítségre szorult. Állandóan tele volt szegénykém kötésekkel, sebhintőporból, egyéb krémekből hegyek álltak nálunk.
Valaki ajánlotta a kék kenőcsöt, mit veszthetünk alapon kipróbáltuk. A kenőcs felvitele után NÉHÁNY ÓRÁVAL már hámosodni kezdett a tenyérnyi seb, és hihetetlenül gyorsan gyógyult. Életemben nem találkoztam még ilyen fantasztikus hatású szerrel, nem beszélve arról, hogy felkenés után pár perccel édesanyám már nem panaszkodott fájdalomról.
Egyik ismerősünk égési sérüléseit kezelte vele, még az orvosa sem akart hinni a szemének, olyan hatásosan.
Aranyérfájdalmak ellen is kiváló. Ez egy csoda!
K. Zs.
2023.03.22
 - 14:13
Nagyon sokat küszködtem az epilálás után kialakuló szőrtüszőgyulladásokkal (amikből később vörös majd barna bőrfelületről kiemelkedő hegek lettek) a combomon és a lábamon. A patikákban mindenféle nagyon drága krémet ajánlottak, amit megvenni nem tudtam. Otthon anyukám gyógyszeres fiókjában találtam rá a Kék kenőcsre. Láttam, hogy a felfekvés is kezelhető vele, ebből kiindulva gondoltam, hogy az én bajomra is biztos gyógyírként szolgálhat.
Ez 1 hónapja volt, minden nap egyszer bekentem vele az érintett területet, és azóta a gyulladás levonult, a hegeknek nyoma sincs, a kezelt felületen csak a nagyon halvány barna foltok emlékeztetnek a problémára.
Bátran ajánlom a hasonló problémákkal küszködő embertársaimnak! Nagyon sokáig elég, kevéske kell belőle. Köszönöm!
U. Magdi
2023.03.22
 - 14:07
Egy betegség melléktermékeként sikerült a jobb bokám felett egy kb. 6 x 9 cm fekélyt összeszednem.
December eleje óta kezelték a sebészeten, de sajnos nem javult.
Három hete kedves barátainktól kaptam egy tégely kenőcsöt.
Még este bekentem a sebet, és reggel nem akartunk hinni a szemünknek. Napok alatt olyan rohamos javulás volt, hogy egy hét múlva már éjszakára nem kellett bekötöznöm, és kb. 3x3 cm lett. Azóta is folyamatosan javul, bár kicsit lelassult, most kb. 1,5 x 2 cm, itt volt a legmélyebb a seb.
Mindenkinek hirdetem a kenőcsőt, hogy mások ne szenvedjenek annyit mint én.
Köszönöm, hogy létezik, és meggyógyított!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: