Átlagos értékelés:
5 (251 vélemény)
(250)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
V. Jánosné
2023.03.21
 - 17:47
A testvéremnek az egyik talpán olyan csúnya fekély alakult ki, hogy az orvos amikor meglátta azt mondta, sajnos be kell utalnia kórházba. A fekély kb. 15 cm átmérőjű volt és mélysége kb. 1 cm. A testvérem nem volt hajlandó kórházba menni. A munkahelyemen panaszkodtam, hogy milyen szörnyű a helyzetünk - amikor egyik kolléganőm mondta, hogy van egy "kék kenőcs", ami az ő rokonának is begyógyította a fekélyeket. Nem hittem abban, hogy az a nagy "kráter" valaha be tud gyógyulni. Kitartóan kentük minden este - egyre jobban kezdett szűkülni a lyuk nagysága - olyan volt, mint amikor kezdünk bestoppolni egy lyukat. Napról napra kisebb lett. Körülbelül 6-8 doboz fogyott el és hihetetlen csodának vettük, hogy teljesen begyógyult a seb. Akkor már örültünk, hogy nem ment kórházba.
Utána ha a lábán bárhol kezdett látszani egy fekélynek kezdődő folt, azonnal kentük és soha többet nem jutott olyan stádiumba, hogy kifekélyesedjen.
Örökké hálás leszek a sorsnak - és azóta rengeteg embernek ajánlottam már - és nagyon sokan ismerik már a mi kis falunkban. Én is a véletlennek köszönhettem, hogy megismerhettem. Köszönöm!
G. Katalin
2023.03.21
 - 13:05
Perioralis dermatitis alakult ki nálam tavaly. Pénzt nem sajnálva mindent megvettem, megtettem amit bőrgyógyász ajánlott, hiába. Ajánlotta valaki a kék lukács kenőcsöt. Én az esélytelenek nyugalmával kentem az arcom vele, és már első alkalommal észrevettem hogy a viszketés elmúlt. Lassan a pirosság is halványult, és most ott tartok, így 2 hónap múlva, hogy életemben ilyen szép bőröm nem volt....
Hálás köszönetem, mivel kb depressziós lettem a bőröm miatt és a rossz közérzet miatt amit a viszketés és "égés" okozott.
Gy-né Ibolya
2023.03.21
 - 13:02
Ez már körülbelül varázsszer kategória. Pár napja másfél órát gyalogoltam egy olyan cipőben, amit nem járásra terveztek és brutálisan feltörte a lábamat. Csak két napom volt kipihenni a dolgot, de korábbi tapasztalatokból kiindulva a fejemet tettem volna rá, hogy ennyi nem lesz elég, annyira lejött a bőröm. Ekkor beugrott: a Kék Kenőcs!
Na több se kellett, be is kentem, gondoltam magamban, ha valami segíthet, az ez. És ha hiszitek, ha nem, már másnapra alig fájt, és nagyon szép lett ahhoz képest, hogy előző nap még vérvörös volt és a teljes felső réteg hiányzott egy hüvelykujj körömnyi területen. Az illatát is szeretem, de még ha büdös lenne sem érdekelne ilyen teljesítmény mellett. Köszönöm!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: