Átlagos értékelés:
5 (153 vélemény)
(152)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Madi
2022.11.28
 - 10:39
Ez már kb varázsszer kategória. A kutyusom kapta, mivel ivartalanítás után sipoly alakult ki nála. Annyira csúnya volt, hogy azt hittem ennek tuti nyoma marad és ki tudja, meddig fog tartani a gyógyulás. Nem viccelek, egy hét múlva már sehol nem volt a seb.
Aztán pár napja másfél órát gyalogoltam egy olyan cipőben, amit nem járásra terveztek és brutálisan feltörte a lábamat. Csak két napom volt kipihenni a dolgot, de korábbi tapasztalatokból kiindulva a fejemet tettem volna rá, hogy ennyi nem lesz elég, annyira lejött a bőröm. Ekkor beugrott: a kutya seggkenőcse! Na több se kellett, be is kentem, gondoltam magamban, ha valami segíthet, az ez. És ha hiszitek, ha nem, már másnapra alig fájt, ha bármi hozzá ért és nagyon szép lett ahhoz képest, hogy előző nap még vérvörös volt és a teljes felső réteg hiányzott egy hüvelykujj körömnyi területen. Az illatát is szeretem, de még ha büdös lenne sem vonnék le csillagot ilyen teljesítmény mellett.
cherryeve
2022.11.28
 - 10:38
Perioralis dermatitis alakult ki nálam tavaly. Csak az tudja mennyire rossz tud lenni ez, aki már tapasztalta. Pénzt nem sajnálva mindent megvettem, megtettem amit bőrgyógyász ajánlott, hiába. Viszont sikeresen romlott a bőröm állapota utána...
Ajánlotta valaki a kék lukács kenőcsöt. Én az esélytelenek nyugalmával kentem az arcom vele, és már első alkalommal észrevettem hogy a viszketés elmúlt. Lassan a pirosság is halványult, és most ott tartok, így 2 hónap múlva, hogy életemben ilyen szép bőröm nem volt....
Hálás köszönetem, 50 ezer csillag, és azon is túl....
Nagynomy
2022.11.25
 - 14:52
Szó szerint csodaszer. Sok égési sérülésemet helyre hozott, nyomtalanul. Több ismerős komoly sérülését helyreállította úgy, hogy az orvosok megmondták hogy maradandó nyoma lesz és mégsem.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: