Átlagos értékelés:
5 (368 vélemény)
(367)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
U. Ágnes
2023.03.29
 - 15:40
Ez a krém tényleg csodakrém! Annak idején egy csomó sebet meggyógyított, nyom nélkül.
E. Erika
2023.03.28
 - 08:41
A családomban nagy szeretettel használják ezt a kenőcsöt. Sajnos van akinek betegségből adódóan rendszeresen szüksége van rá. A legjobb sebgyógyító és gyulladáscsökkentő kenőcs !! Miután megcsináltattam a piercingemet, akkorára bedagadt az orrom mint egy jó nagy krumpli. Rögtön ezt nyomták a kezembe és lám pikk-pakk levitte a gyulladást. Ezután bátran adtam barátnőknek hasonló problémákra és mindenki nagyon dicsérte. Természetesen ez csak egy dolog a sok jó tulajdonsága mellett. Jó felfekvésekre, fekélyekre, égési sérülésekre. Fertőtlenítő és fájdalomcsökkentő hatása van.
G. Zita
2023.03.28
 - 08:39
Nekem is segített. Tavaly húsvétkor a lábamra borítottam a sonka forró levét., Mind a két combomra és a hasamra ömlött. Őrülten fájt, rögtön hideg vizet engedtem rá , majd mivel volt otthon kék Lukács krémem, vastagon bekentem . Reggelre hatalmas hólyagok keletkeztek. Apránként kifakadtak.
Hétfőn sebészetre mentem , ahol felszúrták a hólyagokat , az orvos szerint is jó a kék Lukács krém csak használjam. Bekötötte, kötszerre tettük a kék Lukács krémet, mert a sebre nehéz volt rákenni. 10 nap múlva az orvos ismét megnézte szépen javult. Kezdett száradni a seb, már nem nedvedzett, Száradtak le a pörkök. Mindennap kentem a kék Lukács krémmel. Kb két hét múlva már nagyon szép volt a helye. Szépen javult. A végén már az új bőr látszódott. Aki nem látta el sem hiszi, hogy II-III fokú égés után semmi nem maradt vissza. Az új bőr nagyon szép lett, semmi heg és forradás , mint az égési sérülések után. Minden tiszteletem a feltalálónak.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: