Átlagos értékelés:
5 (368 vélemény)
(367)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
I-né Piroska
2023.03.30
 - 10:01
A férjem leforrázta a karját, azonnal bekentem a krémmel. A forrázás elég nagy kiterjedésű, a csuklójától egészen a könyökhajlatig és a belső karján van, ahol nagyon érzékeny és vékony a bőr.
A hólyagnak nyoma sincs, maga az égés természetesen látszik, de a fájdalma váratlanul sokat enyhült a tegnapi nap óta. Most kente be másodszor, ami önmagában nagy szó, hogy ilyen sebet be tud kenni gyötrő fájdalom nélkül. Éjszakára teszünk rá gézlapot, ahogy a használati utasításban van.
Az orvos is meglepődött, hogy ilyen nagy kiterjedésű forrázás után két és fél nappal ilyen állapotban van a férjem karja. Nem szép, de nem is fáj, és hólyagok és vörös sebek helyett már a hámosodás látszik a legnagyobb részén a sebnek. Fantasztikus!
L. Luca
2023.03.29
 - 15:45
Évek óta használjuk, eddig nem volt olyan bőrprobléma, amin ne segített volna. Pár hete leforráztam a lábamat, iszonyatosan fájt és égett, csak úgy tudtam nyugodtan lenni, ha hideg vizes ruhát tettem rá. Majd miután végre hazaértem, bekentem vele a Kék Kenőccsel, reggelre egyáltalán nem fájt, már csak a pirosság emlékeztetett rá, hogy mi történt. Vágási sérülésekre is tökéletes, tényleg mindent gyógyít. Mivel alig kell belőle egy pici, nagyon sokáig elég.
L. Era
2023.03.29
 - 15:42
Elsősorban felfekvésre használtuk. Szépen begyógyította a felfekvést. Alkalmaztuk még egyéb sebekre, égésre is. Ez egy csodaszer!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: