KÖVESSE BLOGUNKAT

"csodaszerként" emlegetett Kék-Lukács Kék kenőcsöt Dr. Lukács Károly, a Zalaegerszegen született gyógyszerész fejlesztette ki Iharosberényben.

1951. március 7-én jött világra, gyermekkorát Nemesdéden töltötte. 1970-1975 között Budapesten tanult, Semmelweis Orvostudományi Egyetem Gyógyszerésztudományi Karán. 1999 óta Iharosberényben dolgozik.

Az elmúlt 70 évben Övé az egyetlen törzskönyvezett magyar gyógyszer hazánkban (ezt a terméket ne keresse webáruházunkban)! Maga a szabadalom 1993-tól él itthon és az USA-ban is szabadalmaztatta, így az egész világra megkapta 2024-ig szóló érvényes tanúsítványát. A fejlesztéseivel, a kutatásaival azonban még ma sem állt le, így hozta létre a KÉK-Lukács márkát, és ma is ez a munkamorál jelemzi a mestert.

A gyógyszerész mester hitvallása, hogy: "Ma se felejtsük el, hogy fűben-fában van a megoldás"

A Thermál Gyógyvíz Kozmetikumok ásványi anyag és nyomelem tartalmuknál fogva előnyösek reumatikus és ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére. Kiegészítésként ezért gyógyvizes vagy egyéb gyógykezelések mellett is javasolt használatuk, ugyanis fokozzák ezek hatását. A panaszok enyhítése, ápolása mellett neves gyógyfürdők vízéből készített termékeink a testi és lelki harmónia kiteljesítésére is szolgálnak. 


Ön talán eddig csak a salátáinak ízesítésére használta az almaecetet, vagy talán még arra sem. Pedig tudnia kell, hogy az almaecet egy igazi csodaszer, amely számos problémán segíthet, legyen az egy egyszerű megfázás vagy a makacs fogfoltok. Lássuk, miben segíthet Önnek ez a szerény hozzávaló!

Már a nagymamáink is tudták, hogy az egyszerű, természetes megoldások néha a legjobbak. Talán azért, mert az ő időjükben a természetes eszközök voltak az egyedüli választási lehetőségeik. Az almaecet egyszerre modern és hagyományos. 

Kék Kenőcs Állatoknak kontra Embereknek

A ZERO humán felhasználásra lett kifejlesztve!
A ZERO hatása megegyezik az eredeti, sima KÉK-Kencsőcsével, viszont 2 nagyon fontos dologban különbözik!

Mire jó a KÉK kenőcs? Égési sérülésekre. Vásárlói visszajelzések

❤️®️KÉK-Lukács KÉK kenőcs: "A hiteles megoldás"
Miért is, mire is jó? ÍME néhány, ami kifejezetten csak az égési sérülésekre vonatkozó tapasztalatokat mondja el.