Átlagos értékelés:
5 (153 vélemény)
(152)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Andrásiné Kati
2022.09.15
 - 20:21
Én ma rendeltem meg a férjem számára ezt a kenőcsöt. 55 éves és nagyon csúnya lábszárfekélye van. Az első használat után nagyon csípte neki a sebet és égő érzés volt ezen a területen. Van valakinek ilyen tapasztalata?
Madi
2022.09.01
 - 12:07
Ez már kb varázsszer kategória. A kutyusom kapta, mivel ivartalanítás után sipoly alakult ki nála. Annyira csúnya volt, hogy azt hittem ennek tuti nyoma marad és ki tudja, meddig fog tartani a gyógyulás. Nem viccelek, egy hét múlva már sehol nem volt a seb.
Aztán pár napja másfél órát gyalogoltam egy olyan cipőben, amit nem járásra terveztek és brutálisan feltörte a lábamat. Csak két napom volt kipihenni a dolgot, de korábbi tapasztalatokból kiindulva a fejemet tettem volna rá, hogy ennyi nem lesz elég, annyira lejött a bőröm. Ekkor beugrott: a kutya seggkenőcse! Na több se kellett, be is kentem, gondoltam magamban, ha valami segíthet, az ez. És ha hiszitek, ha nem, már másnapra alig fájt, ha bármi hozzá ért és nagyon szép lett ahhoz képest, hogy előző nap még vérvörös volt és a teljes felső réteg hiányzott egy hüvelykujj körömnyi területen. Az illatát is szeretem, de még ha büdös lenne sem vonnék le csillagot ilyen teljesítmény mellett.
Szikora Éva
2022.08.23
 - 09:40
Olyan fekélyes lábakat hozott helyre amivel hónapokig jártunk bőrgyógyászhoz. Viszont a használatánál vigyázni kell, a gyógyuló sebeket nem szabad úgy befedni, hogy a következö kezelésnél feltépődjön az ujj börréteg. Csak épp takarni szabad.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: