KÖVESSE BLOGUNKAT

Cukorbetegek lábápolása

Tudjon meg többet "diabéteszes láb" szindróma kialakulásáról és kezeléséről!

                

 

Annak ellenére, hogy csak most vált igazán népszerűvé, az almaborecet jótékony hatásainak hosszú listáját már évszázadok óta jól ismerik. Kimutatták, hogy segít a vércukor szinten tartásában, felgyorsítja a fogyást és még a pattanások megszüntetésében és a hegek elhalványításában is segít.

          

A fogyókúra és a legkülönbözőbb fogyókúrás módszerek manapság különlegesen nagy érdeklődésnek örvendenek, de ez nem véletlen, hiszen modern világunkban a túlsúlyos vagy elhízott emberek aránya minden korábbi negatív rekordot megdöntött. Az elhízás pedig nem csak esztétikai kérdés, hanem jelentős mértékben hatással van életkilátásainkra. Sajnos a súlyfelesleg már nem csak a felnőttek „kiváltsága”, egyre több túlsúlyos és elhízott fiatalt láthatunk környezetünkben. 

 

 

prof. dr. Török Szilveszter
prof. dr. Török Szilveszter
2024.06.15 02:34

TENS készülék: Fájdalomcsillapítás gyógyszer- és mellékhatások nélkül!

Természetes módon, elektromos ingerekkel!

Izomfejlesztés gombnyomásra: A 9 leggyakoribb kérdés az EMS készülékekről

Hogyan hat az elektromos izomstimuláció az izmokra? Segíti-e a fogyást, a naracsbőr mérséklését és milyen mellékhatásokkal számolhatunk?

Hogyan használjuk jól a masszázspisztolyt?

Mire figyeljünk a masszázs alkalmazása során? Mennyi ideig tartson a kezelés? Hogyan használjuk a masszázspisztoly tartozék fejeit? Melyik intenzitási szintet válasszuk?

Ismeri a görcsös izomfájdalomból adódó kellemetlenségeket? Nem szeret edzeni, mert utána napokig gyötri az izomláz? Fél az edzés következtében bekövetkező izomhúzódásoktól, sérülésektől? Sokat ül, és emiatt fáj a háta, dereka, nyaka?

                                                     

A THERMAL Gyógyvíz készítmények ásványi anyag és nyomelem tartalmuknál fogva előnyösek reumatikus és ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére. Kiegészítésként ezért gyógyvizes vagy egyéb gyógykezelések mellett is javasolt használatuk, ugyanis fokozzák ezek hatását. A panaszok enyhítése, ápolása mellett neves gyógyfürdők vizéből készített termékeink a testi és lelki harmónia kiterjesztésére is szolgálnak.

A Thermál Gyógyvíz Kozmetikumok ásványi anyag és nyomelem tartalmuknál fogva előnyösek reumatikus és ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére. Kiegészítésként ezért gyógyvizes vagy egyéb gyógykezelések mellett is javasolt használatuk, ugyanis fokozzák ezek hatását. A panaszok enyhítése, ápolása mellett neves gyógyfürdők vízéből készített termékeink a testi és lelki harmónia kiteljesítésére is szolgálnak. 


Ön talán eddig csak a salátáinak ízesítésére használta az almaecetet, vagy talán még arra sem. Pedig tudnia kell, hogy az almaecet egy igazi csodaszer, amely számos problémán segíthet, legyen az egy egyszerű megfázás vagy a makacs fogfoltok. Lássuk, miben segíthet Önnek ez a szerény hozzávaló!

Már a nagymamáink is tudták, hogy az egyszerű, természetes megoldások néha a legjobbak. Talán azért, mert az ő időjükben a természetes eszközök voltak az egyedüli választási lehetőségeik. Az almaecet egyszerre modern és hagyományos. 

Kék Kenőcs Állatoknak kontra Embereknek

A ZERO humán felhasználásra lett kifejlesztve!
A ZERO hatása megegyezik az eredeti, sima KÉK-Kencsőcsével, viszont 2 nagyon fontos dologban különbözik!

Mire jó a KÉK kenőcs? Égési sérülésekre. Vásárlói visszajelzések

❤️®️KÉK-Lukács KÉK kenőcs: "A hiteles megoldás"
Miért is, mire is jó? ÍME néhány, ami kifejezetten csak az égési sérülésekre vonatkozó tapasztalatokat mondja el.