KÖVESSE BLOGUNKAT

                

 

Annak ellenére, hogy csak most vált igazán népszerűvé, az almaborecet jótékony hatásainak hosszú listáját már évszázadok óta jól ismerik. Kimutatták, hogy segít a vércukor szinten tartásában, felgyorsítja a fogyást és még a pattanások megszüntetésében és a hegek elhalványításában is segít.

          

A fogyókúra és a legkülönbözőbb fogyókúrás módszerek manapság különlegesen nagy érdeklődésnek örvendenek, de ez nem véletlen, hiszen modern világunkban a túlsúlyos vagy elhízott emberek aránya minden korábbi negatív rekordot megdöntött. Az elhízás pedig nem csak esztétikai kérdés, hanem jelentős mértékben hatással van életkilátásainkra. Sajnos a súlyfelesleg már nem csak a felnőttek „kiváltsága”, egyre több túlsúlyos és elhízott fiatalt láthatunk környezetünkben. 

 

 

prof. dr. Török Szilveszter
prof. dr. Török Szilveszter
2024.06.15 02:34

TENS készülék: Fájdalomcsillapítás gyógyszer- és mellékhatások nélkül!

Természetes módon, elektromos ingerekkel!

Izomfejlesztés gombnyomásra: A 9 leggyakoribb kérdés az EMS készülékekről

Hogyan hat az elektromos izomstimuláció az izmokra? Segíti-e a fogyást, a naracsbőr mérséklését és milyen mellékhatásokkal számolhatunk?

Hogyan használjuk jól a masszázspisztolyt?

Mire figyeljünk a masszázs alkalmazása során? Mennyi ideig tartson a kezelés? Hogyan használjuk a masszázspisztoly tartozék fejeit? Melyik intenzitási szintet válasszuk?

Ismeri a görcsös izomfájdalomból adódó kellemetlenségeket? Nem szeret edzeni, mert utána napokig gyötri az izomláz? Fél az edzés következtében bekövetkező izomhúzódásoktól, sérülésektől? Sokat ül, és emiatt fáj a háta, dereka, nyaka?

                                                     

A THERMAL Gyógyvíz készítmények ásványi anyag és nyomelem tartalmuknál fogva előnyösek reumatikus és ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére. Kiegészítésként ezért gyógyvizes vagy egyéb gyógykezelések mellett is javasolt használatuk, ugyanis fokozzák ezek hatását. A panaszok enyhítése, ápolása mellett neves gyógyfürdők vizéből készített termékeink a testi és lelki harmónia kiterjesztésére is szolgálnak.

A Thermál Gyógyvíz Kozmetikumok ásványi anyag és nyomelem tartalmuknál fogva előnyösek reumatikus és ízületi-gyulladásos folyamatok csökkentésére. Kiegészítésként ezért gyógyvizes vagy egyéb gyógykezelések mellett is javasolt használatuk, ugyanis fokozzák ezek hatását. A panaszok enyhítése, ápolása mellett neves gyógyfürdők vízéből készített termékeink a testi és lelki harmónia kiteljesítésére is szolgálnak. 


Ön talán eddig csak a salátáinak ízesítésére használta az almaecetet, vagy talán még arra sem. Pedig tudnia kell, hogy az almaecet egy igazi csodaszer, amely számos problémán segíthet, legyen az egy egyszerű megfázás vagy a makacs fogfoltok. Lássuk, miben segíthet Önnek ez a szerény hozzávaló!

Már a nagymamáink is tudták, hogy az egyszerű, természetes megoldások néha a legjobbak. Talán azért, mert az ő időjükben a természetes eszközök voltak az egyedüli választási lehetőségeik. Az almaecet egyszerre modern és hagyományos. 

Kék Kenőcs Állatoknak kontra Embereknek

A ZERO humán felhasználásra lett kifejlesztve!
A ZERO hatása megegyezik az eredeti, sima KÉK-Kencsőcsével, viszont 2 nagyon fontos dologban különbözik!

Mire jó a KÉK kenőcs? Égési sérülésekre. Vásárlói visszajelzések

❤️®️KÉK-Lukács KÉK kenőcs: "A hiteles megoldás"
Miért is, mire is jó? ÍME néhány, ami kifejezetten csak az égési sérülésekre vonatkozó tapasztalatokat mondja el.