Átlagos értékelés:
5 (391 vélemény)
(390)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
F. Olívia
2023.05.03
 - 07:48
Ez a krém valóban mindenre jó. Tapasztalatból mondom. Nekem bevált már hegekre, rovarcsípésre, napégésre, horzsolásra. Egyenesen imádom!!
R. Emilia
2023.05.03
 - 07:45
Én a fekélyemre használtam évekkel ezelőtt, és nagyon megvoltam vele elégedve. Ez a krém csodálatos! Remélem, hogy sosem fog kifogyni. Mindig van egy tégely itthon.
K. V
2023.05.03
 - 07:22
Ez a kenőcs tényleg gyógyhatású. Miért mondom Én? Kipróbáltam amit a patikai szerek hónapokon sőt éveken keresztül semmire sem voltak jók, csak időleges de nem problémamentes megoldást adtak. Hogyan jutottam hozzá? Panaszkodtam kínomban és mondhatnám már feladtam mindent. Kaptam egy ötletet és kenőcsöt, bekentem magam 24 órán belül javulást tapasztaltam, 4 nap után majdnem teljes gyógyulás. Nekem bevált, sőt reklámozom amerre csak járok. Köszönet annak a kedves ismerősnek aki ajánlotta, és én is a kenőcs által meggyógyultak közé mondhatom magam. Még van egy kevés gyógyulási folyamat, de az tuti, hogy problémamentes lesz. Mi a betegség? Gondolom kíváncsiak vagytok, igen a cukor miatt évek óta a bőrgombával küzdök. De most reményem van a teljes életre, és biztonságban érzem magam. Köszönöm Dr. LUKÁCS!!!
Vélemény írása a termékről
Értékelés: