Átlagos értékelés:
5 (751 vélemény)
(750)
(1)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Anonymous
2022.03.25
 - 08:11
Régebben a sima KÉK kenőcsöt használtam, azt kerestem, de sehol nem kapni, ezért vettem meg ezt a Zero-t, de nem csalódtam benne. Hatása ugyanaz, sőt talán jobb is, mivel ebben nincsenek szteroidok, én felfekvésre használtam, arra kifejezetten ajánlom. bocs a névtelenségért, de nem szoktam véleményt írni, most is csak azért írok, hogy bátorítsak mindenkit, nem kell félni még az árától sem, kb dupla annyiba kerül, mint a nem kapható sima, de ez kvázi bio, természetes kenőcs.
Komáromi Péter
2022.03.18
 - 09:19
Sokat kellett fertőtlenítővel mosnom a kezem, így sajnos kialakult az ekcémám. Sok kenőcsöt kipróbáltam, de nem használtak. És, akkor olvastam, hogy a kék kenőcs jó a kipirosodott száraz bőrre is, így vettem egyet, 6-7 nap rendszeres használata után, éreztem a javulást, és a éppen, mikor elfogyott a krém, akkorra teljesen helyreállította a bőr régi állapotát, most már nem is kell. A kék lukács kék kenőcs ekcémára is tökéletes.
Szalay Tamás
2022.01.31
 - 20:00
Műtéti hegre használtam, sokkal gyorsabban gyógyult be a heg. Illetve most a száraz sarkamra használom, nagyon gyorsan látszódik a javulás.
Vélemény írása a termékről
Értékelés: