Kék Lukács Fehér kenőcs ZERO 30ml

Vélemények a termékről
Átlagos értékelés:
5 (41 vélemény)
(41)
(0)
(0)
(0)
(0)
Még nem írt véleményt a termékről?
Kovács Petra
2024.01.03
 - 15:34
Évek óta hű fogyasztója vagyok a Lukács Krémeknek és amikor kijött ez a krém rögtön megrendeltem éreztem, hogy ki kell próbálnom! Egy újabb csodálatos krém a doktor úrtól! Köszönjük szépen! Remélem még sok ilyen krémet kipróbálhatok!
NévNélküliAnna
2024.01.03
 - 15:32
Nőgyógyászati sorvadásra kezdtem el használni ez egy nagyon speciális probléma és számos más nőgyógyászati bajra segít a doktor úr ajánlotta! Hálás köszönet érte!
Anya kedvence Lalika
2022.08.23
 - 09:27
Váratlanul ért, hogy egyszercsak a hónaljamban nem is egy, hanem rengeteg pattanás jelent meg. Csúnya látvány volt, kellemetlen érzés. Még most se tudom, miért lettek, az biztos, hogy anyámat kérdeztem, hogy járt-e már így, és azt mondta, hogy igen és van egy magyar feltaláló, akinek csodacuccai vannak, nem szokásom anyámra hallgatni, rákerestem, hogy van-e ennek a csodatévőnek valami cucca erre a problémára és ekkor vettem meg az Akne Fortet. Lukács doki kréme már másnapra működött. Komolyan. Ezért is írom le, mert ha más mondja el nem hiszek neki, és azért is írom le, mert rendkívül boldoggá tett, hogy van még jó szakember a földön, aki nem akar lehúzni, és persze köszi a támogatást is a Puremarketnek. Ja és Anyámnak is :) Oscar díjat Lukács úrnak
Vélemény írása a termékről
Értékelés: